Webshop gesloten tot en met zondag 9 mei 2021!

Moederdag

Zondag 9 mei 2021

Na een uitzonderlijke editie in 2020 omwille van de pandemie kijken wij alvast uit naar een min of meer normale moederdag. Hoewel de vaccinaties stilaan op kruissnelheid komen en maatregelen geleidelijk aan versoepelen hebben deze toch nog een invloed op onze dagelijkse werking. Moederdag brengt uiteraard aardig wat volk over de vloer, dus hierbij een paar richtlijnen om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen. 

Aangepaste openingsuren

Deze uren gelden zowel voor de winkel in Wichelen als in Berlare

Vrijdag 7 mei 9.00u - 12.30u en 13.30u - 18.30u
Zaterdag 8 mei 9.00u - 18.30u
Zondag 9 mei 6.00u - 12.30u 

De besteller is sneller

Plaats vooraf je bestelling (telefonisch of via de webshop). Dit kan tot vrijdag 18.30u. 

 Voor de winkel in BERLARE: wie op zaterdag of zondag ENKEL een bestelling komt AFHALEN zal via de SNELKASSA kunnen passeren. 

COVID-19 maatregelen

  • Kom alleen winkelen: het aantal personen in de winkel is beperkt. 
  • Maximaal 10 (Berlare) en 4 (Wichelen) klanten tegelijk in de winkel. 
  • Draag een mondmasker en ontsmet je handen bij het binnenkomen. 

Webshop

Bestellingen via de webshop kunnen worden geleverd, maar je kan hier ook je bestelling plaatsen en afrekenen en kiezen voor afhaling in één van onze winkels. 

Leveringen voor moederdag worden op zaterdag of zondag geleverd. Door de vele aanvragen kunnen we geen exacte dag of uur garanderen, maar voel je vrij om je voorkeur toch door te geven bij de opmerkingen. Als we enigszins kunnen zullen we rekening houden met je voorkeur. 

De webshop zal worden afgesloten op vrijdagavond om 18.30u. Daarna zit er niets anders op dan zelf naar de winkel te komen. 

 SHOP NOW